ウイルスの増殖を100%阻害する物質確認
36億年前の地球生命誕生時から存在するアミノ酸
5ALA( ファイブアラ=アミノブリン酸 )

ウイルスの増殖を100%阻害する物質確認
36億年前の地球生命誕生時から存在するアミノ酸
5ALA( ファイブアラ=アミノブリン酸 )

「もう新型コロナワクチンを打つ必要はない」
ー長崎大学北潔教授研究グループ

辻 徹 哉

ALA量でも 小麥・米は、免疫力 = 生命力向上に貢献しない。ミネラル ビタミン 食物繊維 ALAも含まれない上 血糖値をむやみに急上昇させるもので、可能な限りヤマノイモ( 自然薯 ) 葛 (クズ) 古代米 ( 玄米で黑米 赤米 ) 木の實 ( 栗ドングリ クルミ アーモンド等 ) 蕎麥等の摂取を心がけたい。小麥 米は、この観點からすると食品では無く嗜好品の位置づけになるのです。
近代以降の『 榮養學 』なるもの 近代 ( 現代 ) 醫療=『 対症療灋 ( 姑息療灋 )』と共に 全く健康や免疫力 =生命力の充實に寄与しないことが情報開示されてきたわけです。ALAの發見は、小麥や米をできるだけ食べない亊で 免疫力 = 生命力が髙まるというとんでもない亊實 ( 眞理 ) を明らかにしたのです。

日本酒、納豆、醤油、味噌汁など日本の傅統的な發酵文化が、日本人感染者および死亡者を最小限に留めた。
日本の傅統的食養生は素晴らしい!

辻 徹 哉
ここに衣食住養生と靈性を髙める暮らしが 渾然一體となる時、命を輝かせる文明 が開花 結實 豐穣となります。
そして、ひたすら6500年間に亘り成長 進化 充實を湛(タタ)えるのです。

國際誌:Biochemical and Biophysical Research Communications
論文:『5-amino levulinic acid inhibits SARS-CoV-2 infectionin vitro』

https://pdf.sciencedirectassets.com/272308/1-s2.0-S0006291X21X00071/1-s2.0-S0006291X2100156X/main.pdf?X-Amz-Security-Token=IQoJb3JpZ2luX2VjECkaCXVzLWVhc3QtMSJGMEQCIDqyX5xYIf9lrsR%2BakpP3aDdnsnVoGRFVV0tomcOESq9AiADKdxJSSle3jJaw2K5hVI%2FZ8P4%2FsvW33UYiqNJW%2FysQSq0AwhCEAMaDDA1OTAwMzU0Njg2NSIMPsrOYX6xqLIOgPW%2FKpEDGYFVqYFErHtWkon%2FIzOVTflA%2FcJQfKje6TaBAiGLNiyX8IOfR4THhxp9yxbMiMDdSquMS1HzQ8e5kmZhdG4V0YNP%2FRam6Un6XIlngHArI8FDLcfGOYUjyi0bCTcNQh5SM%2BS6ZDKccw15xtci5vyCuGi42opBe72FyOzlPnCh8GYZZWNEJqAQyG0eOTtvJ63CtakMX7C6Iv1xHDfDO8D5%2F3ZIFjlDqy386z%2BtTL9eEi9uuwnkm23OdHmihWSL0qHqStNR5Q%2FtpUyl6jzkjXfqbSPt9t2uKWf3lq7rKlzKPX%2FMw97jP0Ij6eaDamGDxKKBI7OT8%2FbNjiaa8%2Bq3PvxZqk4k%2FXpbRIunJ5Z4slDchw0mxvB7k0EaOrNCzCaQzBnry%2FXyILw9OvoZMG0diszDBv2DNpeYDRqKTWeh%2BPYqjGWi%2BhWtgQBly2N%2FVOnSkK9umJli0oLbMu5BA7Oa%2BCHLgWsEaCuRRL0t6p5MA4lcw90WC0vgpHd4TnYERN2%2FBrgI8gqIQ42z2Ku17QJJC%2F8BCFww7u3igQY67AF2v86EL7awAv5o9TnGXEjhipdEldhR59NH19Dd40gopJNjQh3ICC2wnCfCKlbAWJ3R2gKIONFs401lHMbVqclYgLyV5lq5tXp9zpK5Sw1wafz0HYsiJOifd0ioVvRHYf58f1PqDfaWx6HY6SRY2J3%2FSJ2MucAKQKLG8l61N9jGJuqQ%2BybQxFy4mun5L%2BuzRb%2FqvKR48FI4Fd%2FU6PQ4A3%2FzGYVJ8nejz7vyxuhKtzaguiwtnsw%2FQfjmnf9TRAOYs7aM8ytOQ0Qxh817QiA7pWeNPwKs4VPnZ8exGU%2BorTo%2BvZoq3tt%2BmpJ3QYVe6w%3D%3D&X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Date=20210226T092810Z&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Credential=ASIAQ3PHCVTYSEMTERZF%2F20210226%2Fus-east-1%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Signature=ca12069ba2226306158827c69842e0a075f4342f6bd804d1af3f1ea7ad132dae&hash=6632f783fdce28977a78ca32920c813352ec5131612a55349ab4662963715e25&host=68042c943591013ac2b2430a89b270f6af2c76d8dfd086a07176afe7c76c2c61&pii=S0006291X2100156X&tid=spdf-a97e57d1-ad95-4eb2-bf48-bfeab6d66a58&sid=b6808eb63a4b3247d029a296fcf07fb5b3b3gxrqa&type=client&download=true

Radha Chihiro

“You don’t have to hit the new corona vaccine anymore.”

Confirmation of substances that inhibit the growth of the new coronavirus 100%
Amino acids that have existed since the birth of Earth Life 3.6 billion years ago
5ALA (Five Ala = Aminolevulinic Acid)
-Nagasaki University Professor Kiyoshi Kita Research Group

Tetsuya Tsuji

Even with the amount of ALA, wheat and rice do not contribute to improving immunity = vitality. Minerals, vitamins, dietary fiber ALA is not included, and the blood glucose level rises unnecessarily. I want to keep in mind the intake of. From this point of view, wheat and rice are not foods but luxury items.
“Nutrition” since the modern era It has been disclosed that modern (modern) medical care = “symptomatic treatment (sigh therapy)” does not contribute to the enhancement of health and immunity = vitality at all. The discovery of ALA revealed the ridiculous fact (truth) that immunity = vitality increases by eating as little wheat and rice as possible.

Traditional Japanese fermentation culture, such as sake, natto, soy sauce, and miso soup, has kept the number of Japanese infected and dead to a minimum.
The traditional Japanese diet is wonderful!

Tetsuya Tsuji
When clothing, food, shelter, and life that enhances spirituality are united together, a civilization that shines life will blossom and become a fruitful fertility.
And, it will grow and evolve for 6500 years.

テキストのコピーはできません。